FSS Fudbalski Savez Srbije Dragan Stojkovic Piksi Beograd, Srbija 20.4.2021. April 20. 2021. foto: Pedja Milosavljevic /STARSPORT
in ,

VEST KOJA ĆE OLAKŠATI POSAO PIKSIJU PRED MUNDIJAL: FIFA donela jednu bitnu promenu!

Svi priželjkuju početak.

Plasman fudbalske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru, podigao je čitavu naciju na noge, dok je selektor Dragan Stojković Piksi svim ljubiteljima fudbala vratio osmeh na lice. Pre početka Mundijala, FIFA je donela jednu promenu, koja će svim selektorima dodatno olakšati posao.

Naime, odlučeno je da se spisak igrača sa 23, poveća na 26. Kako se navodi, FIFA je ovu promenu donela zbog pandemije koronavirusa, koja je stvarala velike probleme tokom mnogih takmičenja.

Takve situacije dešavale su se i tokom Afričkog kupa nacija, kada su Komori umesto golmana, na gol morali da stave igrača. Rok za predaju spiska je 13. novembra, tako da će Dragan Stojković Piksi, a i drugi selektori imati više nego dovoljno vremena, da dobro razmisle koga će povesti na ovo takmičenje.

Svetsko prvenstvo počinje 21. novembra, a Srbija će se naći u grupi G sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZIDAN OTKRIO KOJI ANGAŽMAN PRIŽELJKUJE: Mnogi bi bili srećni da se to ostvari – nikad ne reci nikad!

SPEKTAKULARAN GOL CRNOGORSKOG BISERA: Nanizao pola protivničkog tima pa poslao ‘lepoticu’ u mrežu i podsetio na Savićevića (VIDEO)