1
Domaći fudbal

from left Nikola Stankovic Radovan Pankov Nemanja Motika goalkeeper Milos Gordic Andrija Radulovic Petar Stanic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda V Radnicki Kragujevac Beograd, 10.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANKOVIĆ PRECRTAO ZVEZDINOG NAPADAČA, ODMAH JE PROSLEĐEN NA POZAJMICU: Odlična prilika za „kaljenje“ i nametanje crveno-belima!

Objavljeno: 23.06.22 u 18:50

Deluje da će imati odličnu minutažu.

Nakon što je Dejan Stanković poveo 26 igrača na drugi deo priprema u Sloveniju, bilo je jasno da ove godine nema mesta za Andriju Radulovića. Mladi napadač, rođen 2002. godine, još uvek nije zadovoljio stručni štab srpskog šampiona, pa je prosleđen na pozajmicu.

Naredne godine, Radulović će nastupati u redovima novog tima SuperligeMladost GAT. Ovo je još jedno dobro pojačanje za novosadski tim nakon Milana Mirosavljeva i Novice Maksimovića. Radulović će u redovima Mladosti sigurno dobiti priliku da pokaže šta zna i tako se nametne Dejanu Stankoviću i pokaže mu da je možda napravio grešku kada ga je otpisao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK MLADOST GAT (@fkmladostgat)

Na Zvezdine pripreme u Sloveniju, otišli su sledeći fudbaleri:

Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Strahinja Manojlović, Marko Gobeljić, Kristijano Pićini, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Vuk Bogdanović, Milan Rodić, Seku Sanogo, Petar Stanić, Mirko Ivanić, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Slavoljub Srnić, Gelor Kanga, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Rišairo Živković, Kings Kangva, Aksel Bakajoko, Osman Bukari, El Fardu Ben, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov.

Kao što smo ranije pisali, Radovan Pankov je povređen, dok će se Milan Borjan ekipi priključiti 24. juna.

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda neselektivno dovodi razne lakirane buba-švabe iz Afrike, koje predstavlja kao pojačanja, a oni dolaze sa pozajmica, ili po isteku ugovora kada dotadašnji klub ne želi produžetak istog. Mogu li igrači sa pozajmica biti pojačanja za Zvezdu, nekadašnjeg vladara planete bliže I dalje okoline?! Ne,naravno! Za to vreme Zvezda proteruje svoje mlade igrače na tzv.pozajmice, sa kojih nema povratka! Zna li neko nekog igrača Zvezde koji je bio na pozajmicu, a da je danas igrač u prvoj postavi?! Ne, taj ne postoji! Ali, nema veze! Doći će sve na svoje! Kažu da krčag ide na vodu dok se ne razbije!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter