0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SRPSKI KLUBOVI NA PRIPREMAMA: Voždovac brojao do devet, Vojvodina ubedljiva – Čukarički remizirao

Objavljeno: 23.06.22 u 08:58

Srpski klubovi se uveliko pripremaju za novu sezonu.

Ista će početi nikada ranije zbog Svetskog prvenstva koje se krajem godine igra u Kataru, zbog čega svi vredno rade i na prijateljskim mečevima proveravaju čime mogu da raspolažu za borbe koje predstoje.

Najviše uzbuđenja biilo ja na utakmici Voždovca, koji je postigao devet golova protiv četvrtoligaša iz Užica, ekipe Jedinstvo Puteva (9:0). Sa 9:0 Zmajevi su savladali rivala koji je uleteo kao zamena umesto Mladosti GAT koja je odustala u poslednjem trenutku. Strelci su bili Purtić i Hajdin u prvom, te Mijailović, Pantović, Burmaz, Ivezić, Vujanović, Milović i Ćirković u drugom.

Do pobede nije uspeo da dođe Čukarički, koji je odigrao nerešeno sa Tuzla Sitijem. Nukić je doneo u 12. minutu vođstvo klubu iz Bosne i Hercegovine, da bi Luka Adžić u 87. izjednačio.

Vojvodina je takođe bila ubedljiva, nadigrala je Maricu iz Plovdiva sa 3:0, a golove su postizali Bastajić, Milošević i Nešković, dok je trijumf upisao i Novi Pazar protiv crnogorskog Dečića iz Tuzija, rezultatom 2:0.

Dva srpska tima su u poslednjim duelima poražena, TSC je položio oružje u Ljubljani pred Olimpijom (0:2), a interesantno je da su golove za tim iz Slovenije na ovom susretu postigli Prtajin u 56. i Crnomarković u trećem minutu nadoknade. Kontrolni poraz je doživeo i Napredak protiv Mure rezultatom 1:3.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter