0
Domaći fudbal

FOTO: SANDIĆ FOTO

POTPISAO JE UGOVOR: Crno-beli predstavili novo pojačanje, Rikardo ima samo reči hvale za Patrika! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.22 u 14:49

Tim koji predvodi Ilija Stolica polako, ali sigurno, dobija svoja pojačanja.

Posle povratka Zlatana Šehovića, danas je i zvanično stavljen paraf na trogodišnji ugovor sa doskorašnjim igračem Karabaga, Patrikom Andradeom (29).
Andrade igra na poziciji veziste, s tim što može da odgovori i na zahteve kao zadnji vezni, pa čak i kao ofanizivniji, popularni „box to box” igrač.

FOTO: SANDIĆ FOTO

On će se u večernjim satima pridružiti ekipi u Ptuju gde će ga dočekati sportski direktor Ivica Iliev, kao i napadač Rikardo Gomeš, sa kojim se poznaje iz nacionalne selekcije Zelenortskih ostrva.

Rikardo o Patriku Andradeu:

„Da, igrali smo zajedno za nacionalni tim. Prvi put smo bili u selekciji do 18 godina, a onda smo igrali i za prvi tim, takođe. Moje mišljenje je da je on dobar igrač, kvalitetan i doneće našem timu dodatni kvalitet u sredini – rekao je Rikardo za klupski sajt.

Dosta igrača govori portugalski: ti, glavni trener Stolica, Ljuba Fejsa… Imaćete neku vašu malu portugalsku grupu. Biće i njemu, svakako, od koristi?

„Da, naravno! To je dobro, takođe, i za njih da vežbaju jezik. Fejsa zna portugalski, ali ponekad se desi da dugo ne pričamo na portugalskom, pa se onda malo i zaboravi. Dobro je da imamo i takvu vrstu konverzacije.“

FOTO: SANDIĆ FOTO

Koja je Patrikova najbolja osobina koja bi mogla da pomogne tebi i tvojim saigračima na terenu?

Mislim da on ima dobar kvalitet, odličan šut levom nogom, završni pas, čuvanje lopte i mislim da je to stil koji trener želi od nas sada. Srećan sam i malo uzbuđen što će nam se on pridružiti!“

Promocija Patrika Andradea održaće se u petak u 11 časova u Ptuju, sa prenosom uživo na Partizanovom jutjub kanalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter