0
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Dejan Stankovic Svetozar Mijailovic Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda, okupljanje pripreme Beograd, Srbija 12.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MRKELA NAJAVIO ZVEZDINU ZIMSKU TURNEJU: Biće to pravi spektakl za navijače – crveno-beli ne staju! (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.22 u 20:04

Sjajna vest za ljubitelje fudbala.

Dobro je poznata činjenica da ovosezenski nacionalni šampionat za sve klubove počinje znatno ranije zbog Svetskog prvenstva koje će biti odigrano u Kataru ove godine. Superliga Srbije za crveno-bele počinje 9. jula, a prvotimci srpskog šampiona će dočekati niški Radnički na stadionu “Rajko Mitić”.

Visok intenzitet i zgusnut raspored mečeva očekuje fudbalere Zvezde tokom prvog dela sezone, ali će sa druge strane jesenji deo lige biti nešto ranije završen zbog gore pomenutog Mundijala. Kako bi ostali u dobroj fizičkoj kondiciji i bili spremni za nastavak sezone koji će početi 2023. godine, Crvena zvezda će organizovati zimsku turneju. Upravo će to biti odlična prilika da crveno-beli odmere snage sa klubovima koji se ne takmiče u najelitnijem rangu srpskog fudbala.

U novoj epizodi emisije “Tema dana” u razgovoru sa sportskim direktorom Crvene zvezdeMitrom Mrkelom možete saznati mnoge zanimljive detalje upravo o turneji koja čeka igrače Zvezde.

Mi već planiramo šta ćemo raditi u tom periodu. Naravno bilo bi predugačko da polovinom novembra raspustimo igrače, tako da će ekipa sigurno ići na neku mini turneju – 15 dana, gde ćemo igrati utakmice, a gde će to biti još uvek ne znamo, istakao je Mrkela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter