0
Domaći fudbal

Dejan Filipovic Predsednik Sudijske komisije Fudbalski Savez Srbije-Sudije-Komisija-Seminar Stara Pazova, 04.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DELIBAŠIĆ I ĐORĐEVIĆ NOVI DELIOCI PRAVDE U SUPERLIGI: Maksimović ‘obrisan’!

Objavljeno: 23.06.22 u 21:51

Dva nova lica!

Superliga Srbije kreće nikad ranije, a sve zbog Svetskog prvenstva u Kataru koje će se održati decembra ove godine. Sudijska komisija imala je malo vremena da odluči koga će ‘obrisati’ sa liste sudija najjačeg klupskog takmičenja u Srbiji, kao i ko će biti novajlije.

Listu glavnih sudija Superlige Srbije napustio je Đorđe Maksimović. On će suditi Prvu ligu Srbije, dok će takođe moći da obavlja funkciju VAR sudije. Na njegovo mesto stigao je vojac Marko Delibašić (Vrbas) i Nikola Đorđević (Aranđelovac).

Delibašić i Đorđević su se istakli ispred svih u sezoni za nama, a u ‘leđa im gledaju’ Matić, Petrović, Janjuš, Miletić i još nekoliko sudija koji su predstavljeni kao kandidati za Superligu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter