0
Odbojka

FOTO: OSSRB

BRAZIL LAKO IZAŠAO NA KRAJ SA ORLOVIMA: Odbojkaši pretrpeli poraz nakon 3 seta – sada sledi susret sa Kanadom!

Objavljeno: 23.06.22 u 18:11

Iskustvo je presudilo.

Muška seniorska reprezentacija Srbije pretrpela je drugi poraz na turniru B grupe Lige nacija 2022. u Sofiji. Brazil je danas pobedio Srbiju sa 3:0, po setovima 25:18, 26:24 i 25:17, posle 75 minuta igre.

FOTO: OSSRB

Jedino u drugom setu su izabranici Igora Kolakovića uspeli da pariraju Brazilu i bili su nadomak osvanja seta. Ipak, daleko iskusniji i kvalitetniji rival uspeo je i taj deo igre da reši u svoju korist, dok je u prvom i trećem razlika bila još veća. Podmlađena selekcija Srbije nije imala snage da se suprotstavi kompletnoj selekciji Brazila, pa ostaje nada da će do pobede doći u preostala dva meča u Bugarskoj.

Srbija će treću utakmicu u Sofiji odigrati protiv Kanade sutra od 12.30 časova po našem vremenu, uz direktan prenos na TV Sport Klub 1. Na Finalnom turniru će igrati 8 reprezentacija, a takmičenje počinje od četvrtfinala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter