0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan looks on prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

BIVŠI SAIGRAČ UDARIO NA IBRAHIMOVIĆA: Šveđanin dobio žestoke kritike – ‘Samo privlači pažnju, a nije uradio ništa’

Objavljeno: 23.06.22 u 09:22

Teške reči doskorašnjih saigrača.

Hakan Čalhanoglu je istakao da mu se ne dopada ponašanje Zlatana Ibrahimovića, jednog od najpopularnijih napadača današnjice. Zlatan Ibrahimović se naša na meti kritika igrača koji je iz Milana prešao u redove najvećeg rivala, Inter.

Turski vezista, sada se drznup da kritikuje Šveđanina.

Zlatan voli da privlači pažnju. Ove godine nije uradio ništa, ničime nije pridoneo ekipi. Uopće nije igrao. Ali on radi sve da privuče pažnju navijača. On tako živi. Ima 40 godina. Da ja imam 40 godina, ne bih se ponašao kao on“, rekao je vezista Intera za ‘Tivibu Spor’.

Ibrahimović je ove sezone odigrao 27 utakmica i postigao je osam golova, dok je dobar deo vremena, pogotovo u drugom delu, proveo oporavljajući se od povrede kolena, koje je operisao.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter