FOTO: Unsplash.com
in , ,

DRAMA KAKVA SE NE DEŠAVA ČESTO: Plivačica izgubila svest u bazenu, a onda je njen trener skočio u bazen i sprečio ono najgore! (FOTO)

Užasne scene.

Viđena je prava drama na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, kada se američka plivačica Anita Alvares onesvestila tokom nastupa.

Ona je usred nastupa u sinhronom plivanju izgubila svest, a scene iz bazena nisu bile nimalo prijatne. Anitu je spasila Andrea Fuentes koja je inače njen trener.

– Uplašili smo se svi. Morala sam da uskočim u bazen, jer spasioci nisu reagovali. Kada sam videla da ne diše, baš sam se prestravila. Dobra vest je da je sada sve u redu i da se Anita dobro oseća – ističe Fuentes.


Oglasili su se iz plivačkog tima SAD i istakli da je sa njom sve u redu.

– Samo je imala vodu u plućima. Kada je prodisala sve je bilo okej. Osećala sam se kao da je prošao ceo sat. Drala sam se na spasioce da uskoče u vodu, ali oni nisu čuli ili me nisu shvatili. Nije disala, išla sam što brže kao da je finale Olimpijskih igara – dodala je Fuentes.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

LORENZO BRAUN SE VRAĆA U SRPSKU KOŠARKU: ‘Večiti’ u trci za sjajnog plejmejkera – Zvezda želi da ga vrati, a sada je i Partizan umešao prste!

‘MORA DA BUDE SAMOKRITIČAN’: Legendarni Gasol žestoko kritikovao Jasikevičijusa, razočaralo ga je to što Barsa nije uspela da osvoji nijedan trofej!