0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJNA VEST ZA STOLICU I CRNO-BELE: Iskusni vezista dobija srpski pasoš!

Objavljeno: 22.06.22 u 12:20

Izraelac ušao u proceduru za dobijanje dokumenta.

Čeka se samo ozvaničenje posla sa Andradeom, pa da Partizan i zvanično promoviše prvo strano pojačanje. Ne i jedino. A u povećanju broja stranaca će pomoći i Bibars Natho!

Kako Meridianbet sport nezvanično saznaje, Izraelac je ušao u proceduru za dobijanje srpskog pasoša i po svemu sudeći bi uskoro mogao i da ga dobije!

Natho je gotovo tri godine u Srbiji pošto je kao slobodan fudbaler došao posle boravka u redovima Olimpijakosa i od tada je konstantno na teritoriji naše zemlje.

Stekli su se uslovi da Partizan podnese zahteve za dobijanje srpskih putnih isprava za Natha zbog čega bi se otvorilo dodatno mesto za stranca. Zvanične potvrde iz kluba još uvek nema.

Prema sadašnjim pravilima, četvorica stranaca mogu u isto vreme da budu na terenu u Superligi Srbije, dok je neograničen broj onih koji mogu da budu licencirani.

Ukoliko Natho dobije srpski pasoš (a nije pitanje da li će, već kada će), Partizan će moći i petog stranca da “gurne” u startnu postavu.

Značiće to sigurno Iliji Stolici koji za sada od legionara može da računa na Rikarda Gomeša, Kvinsija Meniga i pomenutog Natha.

Dovođenjem Andradea taj broj će se popeti na četiri, a očekuje se da crno-beli angažuju barem još jednog ili dvojicu igrača sa stranim pasošem zbog čega bi Nathov domaći pasoš bio ozbiljno olakšanje…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter