0
Košarka

Dejan Radonjic Kosarkaska Liga Srbije finale FMP - Crvena Zvezda 19.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆEVA ŽELJA DA OSTANE U ZVEZDI NIJE SPORNA: Pregovori su u toku – crnogorski trener pričao i o sledećoj sezoni u regionu!

Objavljeno: 22.06.22 u 11:53

Rasplet ćemo sigurno brzo saznati.

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su ove sezone da osvoje 3 trofeja: Kup Radivoja Koraća, ABA ligu i KLS, što je ispunilo sva očekivanja navijača, ali i kluba. U novoj sezoni crveno-bele će dočekati mnogi izazovi, a sada je vreme za sklapanje tima.

Ugovori su istekli nekolicini igrača, ali i treneru Dejanu Radonjiću, koji je gostovao na sajtu Sportal, istakavši da se pregovori vode i da želi da ostane u Zvezdi.

Kao što sam rekao posle poslednjeg meča protiv FMP-a, situacija je ista, razgovori su u toku, videćemo šta će biti. Rekao sam da je moja želja da ostanem u Zvezdi i to nije sporno uopšte, počeo je Radonjić, a potom je pričao i o sledećoj sezoni u regionalnoj košarci:

Head coach Dejan Radonjic and Nebojsa Covic
Crvena Zvezda v Mega-Kosarkaska Liga Srbije Season 2021-2022
Beograd, 14.06.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

– Biće teška sigurno, bez dileme. Sledeće godine imamo dva kluba u Evroligi, to je posebnost koju malo gradova ima u Evropi. Tako da, videćemo kako će sve ići, ali svakako da će košarka biti ozbiljna tema sledeće sezone.

Na samom kraju, Radonjić je imao posebnu poruku za navijače, kojima se pre svega zahvalio za sve učinjeno ove godine, uz nadu da će i dalje nastaviti da podržavaju klub.

– Hvala im na sjajnoj podršci čitave sezone, trudili smo se svakog dana da damo sve od sebe, da svi budu zadovoljni. Jako nam je drago da su zadovoljni i nadamo se da će tako biti i u narednom periodu, zaključio je Dejan Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter