3
Domaći fudbal

from left Nemanja Jovic Ljubomir Fejsa Milos Jojic Bibras Natkho Natcho Marko Jevtovic Milan Smiljanic Samed Bazdar Marko Zivkovic Marko Milovanovic Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN DOBIO NOVO POJAČANJE: Bitan dodatak timu – ove godine treba ići stepenik više! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.22 u 10:38

Predstavio je svoj plan.

U prošloj sezoni ekipa Partizana je osvojila 98 bodova i ukupno imala 31 pobedu, 5 nerešenih i 1 poraz, od 37 utakmica u Superligi Srbije, dok je u Evropi dosla do 1/8 finala Lige konferencije. Ove godine treba crno-beli žele da idu stepenik više i dobru formu još više unaprede u borbi za titulu.

Kondicionom timu, pored Miše Filipovića i Aleksandra Tomića, pridružio se i Predrag Božić – doktor nauka iz oblasti sporta i fizičkog vaspitanja.

Sa Ilijom Stolicom se znam iz reprezentacije i tamo smo ostvarili jednu divnu saradnju i poklopila su nam se neka razmišljanja. Partizan je bio neki odličan nastavak te saradnje, nadam se da će biti uspešna, počeo je Božić i dodao:

– Ovde smo 10tak dana i odradićemo taj neki bazični deo. Međutim i sam pripremni period je kratak, već mora na samom startu da se krene sa najspecifičnijim sredstvima i metodama i novi stil Stolice koji će da stvara, već zahteva uvođenje novih stvari.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter