0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

PANIKA NADALOVIH NAVIJAČA: Izjava njegovog trenera, sve je zabrinula

Objavljeno: 22.06.22 u 12:15

Iskusni trener govorio je problemima koji muče Španca.

Fransisko Rođ dugogodišnji trener Rafaela Nadala, govorio je o problemima sa kojima se Rafael Nadal suočava tokom priprema za nastup na ovogodišnjem Vimbldonu.

Rođ je istakao da Biku sa Majorke trava ‘ne leži’, ali i da je to normalno za ovaj deo priprema.

– To je nešto slično onome što smo videli po dolasku ovde u prethodnih par godina. Na početku nam je uvek teško. Potpino je drugačija dinamika na travi, jednostavno nije igrao turnire na travi. U prošlosti smo igrali po nekoliko turnira na ovoj podlozi, ali sada smo došli direktno ovde, izjavio je Rođ.

Španac ne skriva nervozu ni tokom treninga.

– Nije prvi put da je Rafu iznervirao nivo na treningu i neće biti ni poslednji. Ovo je normalno na početku pripreme na travi… Trenirao je u Majorki četiri, pet dana, ali nije isto ovo sa onime kada samo udarate lopticu iz mesta i ništa ne očekujete. Normalno je da je na početku teško, podvukao je Rođ.

Da podsetimo, Vimbldon počinje 27. juna, a žreb je na programu u petak od 11 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter