0
Košarka

Ostoja Mijailovic (L) and Nikola Pekovic Partizan v Crvena Zvezda-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 06.03.2022. foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

NIKOLA PEKOVIĆ SE VRATIO U SRPSKU KOŠARKU: Ulazi u upravni odbor šampionskog tima – spremni su za nove uspehe!

Objavljeno: 22.06.22 u 11:03

Sigurno će značajno doprineti.

Prema najavama Telegrafa, nekadašnji predsednik Partizana, a sada prvi čovek Košarkaškog saveza Crne Gore Nikola Peković, izabran je za člana Upravnog odbora KK Zlatibora. On će pokušati da im pomogne u ostvarenju cilja, koji im je ove godine izmakao, a to je plasman u ABA ligu.

Zlatibor jeste osvojio ABA 2 ligu, ali je zbog pravila i ograničenja u broju srpskih klubova, za ulaz u najjače regionalno takmičenje, morao da odmeri snage sa Borcem, koji ih je savladao. Peković je pre nekoliko godina postao menadžer Crne Gore, dok je potom imenovan i za predsednika KS te zemlje.

Što se tiče igračke karijere, on je sa uspehom nastupao u NBA ligi za Minesotu, kada je bio jedan od najboljih centara u najjačoj ligi na svetu, dok ga navijači najviše pamte iz perioda u Partizanu. Pored toga, Peković je nosio dres Atlasa, Avale, na početku karijere, ali i Panatinaikosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter