0
Fudbal

(191007) -- SINGAPORE, Oct. 7, 2019. (Xinhua) -- Neymar of Brazil attends the training session at the Kallang Football Hub in Singapore on Oct 7, 2019. (Xinhua/Photo by Then Chih Wey)

NEJMAROV AVION MORAO PRINUDNO DA SLETI: Prava drama u Brazilu – oglasio se i fudbaler!

Objavljeno: 22.06.22 u 10:22

Nije im bilo svejedno.

Avion brazilskog reprezentativca Nejmara, prinudno je morao da sleti u toj zemlji, zbog kvara. Kako navode tamošnji mediji, u pitanju su ne toliko ozbiljni tehnički problemi, koji su ubrzo uklonjeni.

Povodom toga, oglasila se i PR služba fudbalera PSŽ-a, koja je u svom izlaganju istakla da je pored Nejmara u avionu bilo još 2 putnika.

Zbog malih problema sa brisačem na avionu došlo je do prinudnog sletanja. U letelici bili su Nejmar, njegova sestra Rafaela Santos i devojka Bruna Bjankardi. Pilot je doneo odluku o sletanju kako bi se rešio problem, istakli su iz PR agencije.

Nakon ovog nemilog događanja, Nejmar je odlučio da se obrati fanovima, a istakao je da su svi dobro, ali i da su se malo uplašili.

Hvala svima na porukama podrške. Bogu hvala, već smo krenuli kući. Malo smo se uplašili, ali svi su dobro i zajedno smo, kratko se obratio Nejmar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter