FOTO: Koš za sreću/Sandić FOTO
in ,

HUMANITARNI SPEKTAKL NA KALEMEGDANU: Pobeda Koša za sreću, Stojićevići će dobiti novi dom

Ovogodišnji Koš za sreću potpuno je pomerio granice.

Pune tribine terena KK Partizan na Kalemegdanu, veliki broj sportista i javnih ličnosti među učesnicima i ono najbitnije – ispunjena misija pomoći porodici Stojićević iz Pećinaca.

Ekipa zelenih je pobedila ljubičaste nestvarnom partijom košarkašice Višnje Stefanović koja je postigla čak 53 poena i postala prva dama MVP ovog humanitarnog događaja.

Željko Rebrača, Luka Mitrović, Stefan Birčević, Ivan Paunić, Branko Lazić, Nikola Mišković, Višnja Stefanović, Tijana Milojević, Anja Pavićević, Lenka Petrović, Stevam Piale, Miodrag Dragičević, Mikri, Bigru, Škabo i mnogi, mnogi drugi su na Kališu igrali osmi Koš za sreću, koji je pomogao socijalno ugroženu porodicu Stojićević iz Pećinaca. Zahvaljujući ovoj humanitarnoj utakmici će Stojićevići dobiti novi dom, a Koš za sreću će u narednim danima objaviti ukupno prikupljenu donaciju.

Ujedno je ovo bio i prvi Mozzart Koš za sreću, kompanija Mozzart je kao generalni pokrovitelj utakmice svaki poen plaćala 3.000 dinara, a onda na kraju tu sumu uvećala na 12.000 evra donacije.

Koš za sreću je prikupio sredstva za izgradnju novog doma porodici Stojićević zahvaljujući utakmici odigranoj 21. juna na Kalemegdanu i pokroviteljima među kojima je bio Mozzart, publici, učesnicima i partnerskoj organizaciji „Srbi za Srbe“.

 

 

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BELI REKLI SVOJU CENU ZA BRZONOGOG BRAZILCA: 65 miliona funti!

ZENIT OSTAJE BEZ VAŽNIH IGRAČA: Lojd i Beron napuštaju Rusiju