1
Domaći fudbal

from left Milan Rodic Milan Pavkov Aleksandar Katai Radovan Pankov Guelor Kanga Mirko Ivanic Fudbal-Kup Srbije Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Radnicki Nis Beograd, 16.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BITAN IGRAČ ZVEZDE PROPUŠTA POČETAK SEZONE: Stanković u problemu – da li se dovoditi pojačanje?!

Objavljeno: 22.06.22 u 09:58

Neće trenirati najmanje mesec dana.

Fudbaleri Crvene zvezde, danas će krenuti put Slovenije na drugi deo priprema, ali će morati da se suoče sa jednim velikim problemom. Naime, na prijateljskom susretu protiv Jedinstvo Puteva na Zlatiboru, povredio se Radovan Pankov, kome su stradali ligamenti zgloba.

Prema najavama Sportskog žurnala, on će gotovo sigurno biti van trenažnog procesa mesec dana. Ovo predstavlja veliki problem za Dejana Stankovića, posebno jer su mu trenutno na raspolaganju samo 2 standardna štopera – mladi Strahinja Eraković i Aleksandar Dragović.

Radovan Pankov Super liga srbije, Napredak – Crvena Zvezda
15.5.2022. Krusevac, Srbija foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Tu je i doskorašnji fudbaler Rada Vuk Bogdanović, dok je Andrej Đurić pre samo nekoliko dana otišao na pozajmicu u Domžale. Mladi fudbaler Stefan Leković nalazi se na Evropskom prvenstvu za omladince, pa se postavlja pitanje, hoće li Crvena zvezda dovoditi novo pojačanje?

Podsećamo, pre samo nekoliko dana, Radovan Pankov je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa srpskim šampionom i bio je planiran kao prva rezervna opcija. Sada je jasno da trener crveno-belih na njega neće moći da računa na startu sezone, pa će naredni potezi Zvezde sigurno biti interesantni fudbalskoj javnosti.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter