0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

TITE: ‘Vreme je da osvojimo Svetsko prvenstvo!’

Objavljeno: 21.06.22 u 13:20

Selektor Brazila veruje u uspeh!

Jedan od glavnih favorita za osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru jeste reprezentacija Brazila. Kao i obično, oči fudbalske javnosti uprte su u najtrofejniji nacionalni tim u istoriji ovog sporta. Selektor Tite veruje da njegovi izabranici mogu do petog trona na turniru koji počinje u novembru.

-Plasirali smo se na Mundijal, a sada je vreme i da ga osvojimo. Velika su očekivanja, ali smo sada fokusirani na šampionski trofej. Bili smo šampioni Južne Amerike 2019. Imamo najduži niz bez poraza u kvalifikacijama za Mundijal, postigli smo više golova od Argentine. Šta ljudi očekuju? Kvalifikacije za Mundijal u Južnoj Americi su teške – kazao je Brazilac za ‘Gardijan‘ i dodao:

Nejmar je sada okružen igračima koji takođe mogu da zablistaju. Nejmar sve to razume, jer on podstiče ekipu da još raste i to je njegova veličina. Nejmarova izjava o navodnom povlačenju iz reprezentacije Brazila je izvučena iz konteksta. Razgovarao sam sa svim igračima, uključujući i Nejmara. Pričali smo o pripremi za utakmice. Javnost uvek očekuje mnogo od njega. Ali, nije on jedina zvezda. Tu su Vinisijus, Rafinja, Kazemiro, Fabinjo –  zaključio je Tite.

Brazil je poslednju titulu svetskog šampiona osvojio sada već davne 2002. godine na prvenstvu u Južnoj Koreji i Japanu,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter