0
Evropske lige

FOTO: Starsport

NEKADAŠNJI SVETSKI PRVAK STIGAO KOD KOSTIĆA: Veliko pojačanje u veznom redu!

Objavljeno: 21.06.22 u 23:51

Vratio se u Bundesligu!

Nekadašnji nemački reprezentativac Mario Gece vratio se u Bundesligu, jer je od danas zvanično novi fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta. Ovaj tim je u sezoni za nama osvojio Ligu Evrope i tako obezbedio učešće u Ligi šampiona naredne sezone.

‘Stvarno se radujem što sam potpisao za Ajntraht iz Frankfurta. Ovaj klub je doživeo izvanredan uspon i krenuo je na uzbudljiv i ambiciozan put, na kome sada mogu da ga pratim. Razgovori sa sportskim direktorom Markusom Krešeom i trenerom Oliverom Glasnerom brzo su pokazali da imamo i da sledimo iste ciljeve i ideje. Ovaj klub ima sjajnu osnovu. Od stadiona, preko navijača, do grada, sve mi baš odgovara. Zaista se radujem povratku u Bundesligu. Osim toga, imamo priliku da igramo u Ligi šampiona.’ – rekao je Gece po dolasku u klub.

Daleko najvažniji momenat njegove karijere desio se u finalu svetskog prvenstva, kada je postigao pobedonosni gol u duelu Nemačke i Argentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter