0
Domaći fudbal

FOTO: Radnicki Nis

LOŠ START RADNIČKOG: Viđeno je pet golova u duelu sa Koperom!

Objavljeno: 21.06.22 u 22:23

Fudbaleri Radničkog poraženi su od slovenačkog prvoligaša Kopera sa 3:2, u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Pohorju.

Svih pet golova postignuto je u drugom poluvremenu, niški tim je do samog finiša vodio sa 2:1, a onda su šansu dobili mladi igrači koji se nisu najbolje snašli, pa je Koper preokrenuo rezultat i pobedio.

Trener Nišlija Tomislav Sivić na teren je u prvom poluvremenu poslao sledeću postavu: Drobnjak, Aksentijević, Mlađović, Jovičić, Maka Gaku, Pejović Mesarović, Mićibući, Dimić, Jovanović i Štulić. Na početku drugog poluvremena sa klupe su ušli Mitrović, Petrov, Tomić, Arsić i Stevanović. Tim iz Slovenije je poveo sa 1:0 u prvom minutu nastavka, a Radnički je za 60 sekundi izjednačio preko Petrova. Mitrović je u 55. minutu doveo Radnički u vođstvo od 2:1, a potom je mladi golman Nišlija Stevanović odbranio penal. Sivić je u 80. minutu na teren poslao Dušanića, Markovića i Živojinovića, a Koper je nakon toga dao dva gola i dobio ovaj susret.

Radnički će u Sloveniji odigrati još četiri kontrolna meča. Za 25. jun zakazan je duel protiv slovenačkog Radomlja, za 28. jun protiv bugarske Marice iz Plovdiva, za 30. jun protiv rumunske UTE Arad, dok je će rival Radničkom 2. jula biti poljski Slask iz Vroclava.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter