0
AdmiralBet ABA Liga

pehar titula Marko Keselj ABA Liga, Crvena Zvezda - Buducnost, finale, peta utakmica Belgrade, Serbia on April 22. 2019. 22.4.2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

KEŠELJ O SKANDIRANJU NAVIJAČA: ‘Znamo šta se očekuje svake sezone – Nadamo se da će ostati!’

Objavljeno: 21.06.22 u 21:25

Zvezda je imala sjajnu sezonu!

Crvena zvezda je još jednu sezonu završila sa tri osvojena trofeja. Atmosfera u klubu i oko kluba je sjajna. U razogovoru za Objketiv, Marko Kešelj je prokomentarisao činjenicu da je Dejan Radonjić doživeo jedno prelepo skandiranje na kraju Košarkaške lige Srbije.

‘Dejan Radonjić je nekako postao sinonim dobrih rezultata. U prvom mandatu je vratio Crvenu zvezdu na tron, a povratkom na klupu je nastavio seriju odličnih rezultata. Svi su videli i reakciju navijača, skandiranje njegovog imena i čini se da je na neki način ušao u srca naših pristalica. Nadamo se da će ostati trener i u narednom periodu, odnosno da ćemo ponovo beležiti nove uspehe. Znamo i šta se svake sezone očekuje od crveno-belih.’ – reči su nekadašnjeg reprezentativca!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter