0
Košarka

Players of Mega celebrate victory Dayshon Scoochie Smith Nikola Jovic Mladen Vujic Borisa Simanic Partizan v Mega-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 20.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

JOVIĆ ISKREN: ‘Šut i inteligenciju mogu da primenim na NBA!’

Objavljeno: 21.06.22 u 17:52

Sve je izvesnije da se seli ‘preko bare’!

Sjajni srpski košarkaš Nikola Jović nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama gde već neko vreme trenira sa nekoliko NBA timova. Cilj treninga je da ubedi timove da je baš on taj kojeg će oni izabrani na narednom NBA draftu. Mladom košarkašu za sada svi predviđaju da će biti izabran u prvoj rundi, što bi bio još jedan u nizu uspeha za Megu.

‘Moja košarkaška inteligencija je dobra, kao i šut. To su stvari koje mogu odmah da primenim u NBA ligi. Radim na snazi, to mi je izuzetno važno.’ – rekao je Jović za AP.

Nikola je inače visok 211cm, a ove sezone je u dresu Mege beležio 11.7 poena, nešto više od četiri skoka i tri asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter