1
AdmiralBet ABA Liga

Zvezdan Terzic Sportsko drustvo Crvena Zvezda rodjendan i dodela Priznanja 4.3.2021. Mart 4. 2021. foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

CRVENA ZVEZDA RUŠI SVE PRED SOBOM: Terzić čestitao na tituli!

Objavljeno: 21.06.22 u 12:04

Zvezdan Terzić čestitao titulu košarkašima!

KK Crvena zvezda je ove godine potpuno dominantno i zasluženo osvojio ABA Ligu, Kup Radivoja Koraća i sada, kao krunu ove uspešne sezone, i trofej nacionalnog prvaka-rekao je Terzić

Čelnik fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je košarkaškoj sekciji crveno-belih na osvojenom šampionskom naslovu Srbije.

Kao predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda, u ime svih nas želim da čestitam KK Crvena zvezda na osvajanju titule šampiona Srbije. Crvena zvezda je jedna velika porodica i izuzetno mi je zadovoljstvo što smo potvrdili dominaciju na svim poljima.

On je istakao dominaciju timova sa crveno-belom bojom ove sezone.

KK Crvena zvezda je ove godine potpuno dominantno i zasluženo osvojio ABA Ligu, Kup Radivoja Koraća i sada, kao krunu ove uspešne sezone, i trofej nacionalnog prvaka. Ovo je veliki uspeh za celokupno sportsko društvo i ovim putem još jednom čestitam našim košarkašima na ovosezonskim uspesima. Bili smo podrška našim košarkašima i bićemo i ubuduće – navodi se u Terzićevoj čestitki.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter