3
AdmiralBet ABA Liga

from left Ognjen Dobric Marko Simonovic Ognjen Kuzmic Branko Lazic Maik Zirbes Dejan Davidovac Nate Walters Euroleague - Season 2021-2022 - Crvena Zvezda v Alba Berlin Beograd, 22.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

AKO JE BILO SUMNJE, VIŠE JE NJEMA: Crvena zvezda ostala bez još jednog igrača!

Objavljeno: 21.06.22 u 19:24

Definitivno su se rastali!

Crvena zvezda iza sebe ima još jednu više nego uspešnu sezonu. Osvojena su tri trofeja, dok je u Evroligi TOP8 izostao u poslednjim utakmicama. Tim je otišao na zasluženi odmor, dok sportski sektor aktivno radi na formiranju rostera, a prvi od brojnih poteza jeste kraj saradnje sa Maikom Cirbesom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@maikzirbes33 је поделио/ла објаву

‘Kakva sezona. Dobio sam priliku da se vratim kući. Nažalsot, zbog moje povrede i kovida koji sam imao dva puta nisam bio u mogućnosti da nosim ovaj dres onoliko koliko sam želeo. Srećom, vratio sam se na kraju. Tri trofeja i mnogo izazova kasnije, vreme je da odem ponovo. Hvala vam za podršku tokom dobrih i loših trenutaka. Zvezdo, „Delije“, moja braćo i čitav Beograde, uvek ste bili i bićete posebni za mene.’ – napisao je Cirbesa na svom instagram profilu.

0
0

3 Komentara

  1. Prvo sezona nikakva osvojili smešna takmičenja a u Evroligi bili 16!! Tako da top 8 nije izmakao za malo već je bio milja a daleko čak i kad su ruse izbacili!!! Jadno je to vaše sportsko novinarsrvo

    0
    0
    Odgovori
    • Sva sreća pa u tim takmičenjima partizan ni do pola koplja ne doseže…
      Samo napred Zvezdo osvajaj trofeje a ovi neka ih omalovažavaju…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter