0
Košarka

Nenad Stefanovic Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Partizan - FMP kosarka, Nis, Srbija 19.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZADOVOLJAN JE UPRKOS PORAZU U FINALU: Trener FMP-a ne zamera ništa svojim košarkašima, želi da zadrži najbolje igrače!

Objavljeno: 20.06.22 u 08:23

KK FMP Meridian borio se i u poslednjoj utakmici kao i čitave sezone.

Bez kompromisa, uprkos svim kadrovskim problemima, Panteri su parirali velikom favoritu. Na kraju, Crvena zvezda je zasluženo slavila rezultatom 71:59, ali stručni štab i igrači FMP Meridiana imaju puno razloga za ponos.

– Čestitam Zvezdi na osvojenoj tituli, mi smo imali želju da danas pružimo jači otpor i zaista budemo čvrst, da daju svoj maksimum. Mislim da je Zvezda bila nervoznija od nas u pojedinim momentimima meča, što je kompliment za nas, ja ne znam da li su ljudi svesni u kakvoj smo postavci igrali. Manojlović je do januara bio KLS-u, nikad nije igrao ABA ligu, Šaranović prvi seniorski minuti, Pavičević isto…Šlag na tortu za našu sezonu i toliko sam ponosan da ne znam šta da kažem – rekao je Stefanović i dodao:

Nama nije lako. Džons se povredio dan pred utakmicu sa Budućnosti, Vujić protiv Zvezde… Čestitke svima, ljudima u klubu, stručnom štabu, predsedniku i svim igračima. Obećavamo svima da će FMP Meridian biti još jači – kaže taktičar FMP Meridiana.

Ekipa iz Železnika ima razloga za zadovoljstvo.

Sigurno veliki podsticaj za sve nas. Za ljude u klubu koji su svesni da je ovo dugačak proces i koji mi daju podršku. Videli smo ove sezone da su snovi ostvarivi – dva polufinala, jedno finale, medalja.. to će da piše u istoriji FMP Meridiana. Za stručni štab nema odmora, treba da radimo dalje, da budemo bolji, ali momci su pokazali ove godine da mogu.

Panteri će naredne sezone igrati u Evropi.

Nadam se da ćemo u narednih 10 dana da spremimo tim za sledeću sezonu i potrudićemo se da to izgleda što bolje. Da mi dovedemo sedam-osam iskusnih igrača je meni lakše, ali mi nećemo to raditi. Prvo gledamo koga možemo da zadržimo, kada budemo videli ko ostaje krenućemo dalji rad,. Trudićemo da zadržimo najbitnije igrače ali to su neke stvari koje se dašavaju u hofu, da ne bude previše stranaca i da bude dovoljan broj madih igrača da bismo nastavili da se razvijamo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter