0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Novak Djokovic (SRB) v Andrey Rublev (RUS) Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

SVI PRIŽELJKUJEMO NOVAKOVU TITULU NA VIMBLDONU: Evo kada srpski teniser dobija rivale – može li da prestigne Nadala?!

Objavljeno: 20.06.22 u 19:51

Motivisan je da dođe do novog trofeja.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, sigurno željno iščekuje nastup na Vimbldonu, gde će pokušati da dođe do svog 21. gren slema u karijeri. Ipak, ovogodišnje izdanje jednog od najpoznatijih turnira na svetu, biće znatno drugačije, jer je odlučeno da se osvojeni poeni neće računati od strane ATP-ja.

Danas su organizatori ovog gren slema objavili raspored igranja po rundama, kao i datum održavanja žreba. Prema ranijem planu, Vimbldon ćemo gledati od 27. juna do 10. jula, dok će žreb biti održan 24. juna od 11. časova.

Nema sumnje da je Đoković silno motivisan, da nakon 2 gren slem titule koje je Rafael Nadal osvojio od starta sezone, pokuša da mu pomrsi konce i tako mu se približi po ukupnom broju najvažnijih trofeja u tenisu. Španac trenutno ima 22. dok je Novak na 20. a teoretski bi do kraja godine mogli da se izjednače, pod uslovom da Srbin osvoji Vimbldon i US open.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter