0
Domaći fudbal

Nemanja Milojevic (R) celebrates after scoring a goal Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Vozdovac Beograd, 22.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SIN VLADANA MILOJEVIĆA ODLAZI IZ VOŽDOVCA: Nakon više od 3000 minuta na terenu, vreme je za rastanak!

Objavljeno: 20.06.22 u 16:18

Sledi novo poglavlje u karijeri.

Posle dve sezone, Nemanja Milojević i Voždovac sporazumno su danas raskinuli ugovor. Ovaj 24-godišnji vezista odlučio je da je pravo vreme da karijeru nastavi u inostranstvu, a klub ga je u tome podržao i dao mu “čiste papire”.

Milojević, koji pored srpskog ima i grčko državljanostvo, odigrao je za Zmajeve 57 utakmica, upisao preko 3000 minuta u igri, kao i tri gola uz jednu asistenciju. Prethodnu sezonu otvorio je “bombom” protiv Čukaričkog u prvom kolu, a zatvorio je fantastičnim pogotkom protiv Crvene zvezde u poslednjem kolu.

Pre Voždovca, 183 centimetara visoki igrač branio je boje atinskog Panioniosa, novosadske Vojvode i Čukaričkog, kluba u kome je i ponikao.

Što se tiče reprezentativne karijere, Milojević je nastupao za U19 i U21 selekcije Grčke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter