0
Evrokup

Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POVEZIVALI SU GA SA ZVEZDOM I PARTIZANOM, ALI NIŠTA OD TOGA: Fantastični centar završio u redovima bivšeg šampiona Evrope!

Objavljeno: 20.06.22 u 17:11

Glasine su dugo kružile.

Protekle sezone u evropskoj košarci, mnogi klubovi su imali ogromne probleme pri selektiranju ekipe, posebno na poziciji 5. Naravno, oni najbogatiji su najbolje prošli, dok su drugi morali da se snalaze.

Partizan je na primer angažovao Matijasa Lesora krajem decembra, kome je istekao ugovor sa Makabijem, dok crveno-beli nisu uspeli da pronađu adekvatno rešenje. Jedan od košarkaša koji se i leto pred sezonu, kao i nakon izbacivanja ruskih klubova iz Evrope, spominjao kao potencijalno pojačanje Džonatan Motli, karijeru će nastaviti u Turskoj.

Naime, on je potpisao ugovor sa Fenerbahčeom koji je nedavno napustio nekadašnji selektor Srbije Aleksandar Saša Đorđević, dok je na njegovo mesto došao Dimitris Itudis. Motli je imao izuzetno bitnu ulogu u Lokomotivi, što je Partizan jednom osetio i na svojoj koži.

On je u Evrokupu prosečno beležio čak 21.2 poena, uz 7 skokova i 1.1 blokadu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter