0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Cristian Garin (CHI) v Holger Rune (DEN) Beograd, 18.04.2022. foto: Nikola Gligic/Starsportphoto ©

NIJE ŠTEDEO REČI: Rune ponovo u centru pažnju – ovog puta je žestoko isprozivao Federera!

Objavljeno: 20.06.22 u 09:51

Rune ponovo privukao pažnju na sebe.

Iako ima samo 19 godina, danski teniser Holger Rune sve češće privlači pažnju na sebe. Njegov talenat i kvalitet je neosporan, ali mladi Danac često upadne u centar pažnje i zbog deševanja van terena.

Rune je na Rolan Garosu protiv Kaspera Ruda vikao na svoju majku, i od nje zahtevao da napusti ložu. Sada, dvadesetak dana kasnije, danski as je ponovo govorio o toj temi, i dotakao se Rodžera Federera.

Ako ste videli Rodžera Federera kao mladića, bio je možda 40 puta gori od mene. A on je danas jedan od najomiljenijih tenisera na turneji – tako da mislim da imam dovoljno vremena da napravim bolju sliku o sebi. Imam izuzetnu strast prema ovom sportu i ponekad to pokazujem previše. Ali ja imam 19 godina. Još sam mlad i radim svaki dan da iznesem samo ono pozitivno u svom stavu – i to je proces. Ja to samo vidim kao razlike i mislim da je to odlično. Da su svi ljudi isti i da misle isto, bilo bi užasno živeti na ovom svetu. Sjajno je što misliš šta hoćeš i sviđa ti se lik koji ti se sviđa – rekao je Rune.

Jedan nekadašnji trener Federera nedavno je otkrio kako se Švajcarac ponašao kada je bio mali, pa je Rune verovatno mislio na tom.

– Kao tinejdžer, a posebno kada je otišao u Ekublens centar, počeo je mnogo da plače i postaje hirovit. U Bazelu je veoma brzo napredovao. Odjednom je bio zadovoljan. Onda kada je krenuo na velike turnire, nije tako brzo napredovao. Odjednom je bio frustriran na terenu i često je bacao svoj reket. Inače je uvek psovao, ali, eto, to je deo svih mladih ljudi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter