0
Fudbal

FOTO: Unsplash/ rhett-lewis

NE DAJU MU NA MUNDIJAL JER NASTUPA ZA RUSKI KLUB: „Nećeš se naći u izboru tima za SP“ – politika se ponovo meša u sport!

Objavljeno: 20.06.22 u 18:04

Očigledno će propustiti ovo takmičenje.

Kako trenutno stoje stvari, defanzivac Spartaka iz Moskve Maćej Ribus, neće zaigrati za nacionalni tim Poljske na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru. On je pre nekoliko dana došao u moskovski klub, nakon isteka saradnje sa Lokomotivom, zbog čega se oglasio i FS Poljske.

– Selektor poljskog nacionalnog tima Česlav Mihnjevič je razgovarao sa Maćejem Ribusom nakon trening kampa nacionalnog tima koji je okončan prošle nedelje. Informisao je igrača da, zbog trenutne klupske situacije, neće biti pozvan na okupljanje u septembru, kao i da se neće naći u izboru tima za Svetsko prvenstvo u Kataru, saopštio je FS Poljske.

Ribus ima 32 godine, a za reprezentaciju Poljske nastupio je 66 puta. Poljska je u kvalifikacijama za SP odbila da igra meč sa Rusijom, zbog poznate situacije sa Ukrajinom.

Ta selekcija će se na Mundijalu naći u grupi C zajedno sa Argentinom, Meksikom i Saudijskom Arabijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter