0
Evropske lige

Cristiano Ronaldo Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KAKVA BI OVO BOMBA BILA: Ronaldo želi da ponovo igra u Ligi šampiona – na pomolu povratak u Real Madrid?!

Objavljeno: 20.06.22 u 12:50

Navijači Reala u transu.

Nakon četiri godine, portugalski as Kristijano Ronaldo ponovo bi mogao da obuče dres madridskog Reala. Proslavljeni fudbaler se razmišlja na ovaj korak pošto bi ponovo igrao u Ligi šampiona, a španskom klubu bi ovakvo pojačanje i te kako značilo.

Poznati sportski list ‘Marka’ navodi da je za Portugalca najvažnije da igra u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Evropi.

Za Ronalda je najvažnije da nastavi da igra u Ligi šampiona. To naredne sezone neće moći sa Junajtedom, koji je bio šesti u Premijer ligi. Ronaldo ima ugovor sa engleskim klubom do juna naredne godine, a Ligu šampiona bi mogao da iskoristi kao argument za odlazak iz Mančester junajteda – navodi „Marka“.

Neke okolnosti u međuvremenu su se promenile, pa bi Ronaldo ponovo mogao da zaigra za Real.

– Takav scenario izbacuje mogućnost da se Ronaldo vrati u Sporting. Bez obzira na to što ima 37 godina, čini se da Kristijano želi da nastavi da igra na najvišem mogućem nivou kako bi otišao na SP u Katar. Perez se bio koncentrisao ovog leta na dovođenje Kilijana Mbapea i tada je izjavio da Ronaldo nije mogućnost. Stvari su se u međuvremenu promenile, klub traži napadače i dolazak Portugalca bi mogao da bude privremeno rešenje. Međutim, remećenje atmosfere u svlačionici bi moglo da našteti ekipi – piše ‘Marka’.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter