2
Fudbal

FOTO: FSS

JOVIĆ: ‘Fizički nismo dobro izgledali.Oni su delovali bolje i svežije!’

Objavljeno: 20.06.22 u 21:20

Selektor zna šta je potrebno ispraviti za naredne utakmice!

Omladinska reprezentacija Srbije (U19) igrala je nerešeno protiv Izraela na startu Prvenstva Evrope u Slovačkoj – 2:2 (1:1). Orlići su sjajno ušli u meč, ali Izrael je pokazao da se nije slučajno plasirao među osam najboljih evropskih selekcija.

Usledio je rezultatski preokret, ali onda je viđen sjajan karakter ove generacije naših omladinaca, karakter koji je ovu selekciju i doveo na šampionat starog kontineta posle fenomenalnih rezultata u Holandiji.

Defanzivac Stefan Leković postigao je gol u 90+3 minuti i doneo veliku radost Srbiji. Za pravedan remi.

-Fizički nismo dobro izgledali.Oni su delovali bolje, izgledali svežije. Rekao sam da gledamo prvo sebe, a znali smo da posle velikog fizičkog i emocionalnog pražnjenja u nedavnim mečevima kvalifikacija, a odigrali smo ih tri za kratko vreme, protiv veoma jakih rivala, možemo da budemo u problemu. I sada je oporavak najvažniji. Nikoga se ovde ne plašimo, naprotiv nikome nije i neće biti svejedno što ima Srbiju za rivala. Ova generacija ima veoma talentovane momke, igrače gladne uspeha, tim koji ima karakter. Videli ste, uostalom, njihovu želju kada je to bilo najteže. I nagrađeni su. U nimalo lakim okolnostima, teškom vremenu, ogromnom pritisku, uspeli su da ostvare rezultat koji nam daje za pravo da nastavimo svoj san – istakao je selektor Srbije, Aleksandar Jović.

 

0
0

2 Komentara

  1. Nismo fizički izgledali dobro..Čoveče pa videli se iz aviona da igrači ne znaju šta igraju.Odbrambeni igrači stalno šutiraju loptu napred.Kome.Jednom igraču.Pa gde vam pas igra.Gde.Smešan si .Ko te stavio.Nije realan rezultat.Eto po tome se vidi tvoje znanje.A protiv Engleza biće smešno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Greška selektora što nije poveo Milovanovića i Baždara, dva najtalentovanija igrača ove generacije. Nije bitno za koji klub igraju, već je bitno u reprezentaciji da se vode najbolji. Svaka čast Lazetiću, ali Srbiji trebaju više napadača. Samo na taj napadački fudbal možemo da doguramo daleko, možda da se borimo za Evropsku titulu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter