0
U pripremi

Nikola Kalinic (R) and Matej Rudan Crvena Zvezda v Mega-Kosarkaska Liga Srbije Season 2021-2022 Beograd, 14.06.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DELIJE SU VEOMA ZABRINUTE: Kalinić još uvek ne zna da li će i sledeće sezone igrati u Zvezdi – ‘Vodićemo razgovore!’

Objavljeno: 20.06.22 u 12:21

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su 22. rekordnu titulu prvaka Srbije (7 uzastopnu), pošto su u finalnoj seriji savladali ekipu FMP rezultatom 2:0 u finalnoj seriji.

Nakon ubedljive pobede u hali Aleksandar Nikolić u petak, nošeni ogromnom podrškom u dvorani FMP Arena, crveno beli su posle mnogo neizvesnije utakmice savladali domaćina rezultatom 71:59 (15:9,22:19,25:14,12:14) i tako došli do nove triple krune.

Navijače kluba sa Malog Kalemegdana posebno zanima da li će Nikola Kalinić i naredne sezone nositi crveno-beli dres.

Vodićemo razgovore, tek se sezona završila. Videćemo šta se dešava, ne znam još ni ja – rekao je Kalinić posle meča.

Košarkaš crveno-belih je čestitao i FMP-u.

Očekivali smo da će FMP reagovati, pokazali smo da smo ove sezone najbolji tim u regionu i Srbiji. Tripla kruna, srećni smo i konačno možemo malo da odmorimo. Igrali smo bez Dobrića i Holinsa, to je velika promena u odnosu na prošli meč, FMP je hteo da reaguje, oni takođe imaju košarkaški ponos koji su hteli da odbrane. Ishod prve utakmice nije realan, borili su se, čestitke i njima.

Kalinić je sumirao utiske nakon uspešne sezone.

– Sa godinama sam naučio da ne brojim samo pobede i poraze, generalno je mnogo lepše kada pobediš u poslednjoj utakmici sezone i držiš trofej. Bilo mi je lepo. Sem tih nekoliko sedmica koje su bile nekako čudne, ali generalno lepa sezona i godina iza mene.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter