0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v TSC Backa Topola Beograd, 16.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ČUKARIČKI PRAVI STRAŠAN TIM: Portugalci najavili ‘transfer bombu’, na Banovo brdo stiže đak Intera?!

Objavljeno: 20.06.22 u 11:53

Uprava Čukaričkog vredno radi tokom letnjeg prelaznog roka.

Čukarički je godinama unazad jedan od najstabilnijih klubova u našoj zemlji, a ‘Brđani’ daju sve od sebe da i dalje zadrže takav status.

Tim sa Banovog brda želi da se što bolje pojača za narednu sezonu, koja donosi mnogo toga. Naime, trećeplasirani tim Superlige će igrati u plej-ofu za Ligu Evrope, što u najmanju ruku donosi plasman u grupnu fazu Lige konferencije.

Cilj Čukaričkog je da i naredne sezone u najmanju ruku zauzme treće mesto, pa ‘Brđani’ neprestano dovode pojačanja, a u klub su već došli Đorđe Ivanović, Luka Adžić, Nikola Vujadinović i Stefan Tomović.

Sada, portuglaski ‘Rekorod’ je otkrio da je klub sa Banovog brda zainteresovan za fudbalera Vilafrankensea Muhameda Belkeira. 23-godišnji igrač je omladinsku karijeru gradio u Italiji gde je dve godine bio i član Intera, ali je seniorski debi imao u Sanžoanenseu, potom je igrao u Leišoesu, kao pozajmljen igrač Torina.

Takođe, vredi napomenuti da je nastupao i za reprezentaciju Alžira do 23 godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter