0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

BUFON: ‘Di Marija je Maradona za sadašnju Seriju A! On je nemilosrdan!’ (FOTO)

Objavljeno: 20.06.22 u 20:54

Birane reči o reprezentativcu Argentine!

Saradnju između Pari Sen Žermena i Anhela Di Marija je zavrešna na kraju prethodne sezone. Iskusni Argentinac je od tada slobodan u izboru nove sredine, ali još uvek nije poznato gde će nastaviti karijeru.

Za usluge brzonogog ofanzivca ozbiljno je zainteresovana ‘Stara dama‘ iz Torina. Juventus je odlučan u nameri da angažuje sjajnog Di Mariju, koji bi u značajnoj meri doprineo poboljšanju ofanzive crno-belih, a nema sumnje da bi bio odličan tandem sa Dušanom Vlahovićem.

Interesovanje Juventusa u potpunosti podržava legendarni golman i nekadašnji kapiten crno-belih, Đanluiđi Bufon.

-Za sadašnju Seriju A Di Marija je Maradona. Jesam li jasan? Danas je Serija A tehnički znatno siromašnija nego ranije, a Anhel je vrhunski tehničar. On je nemilosrdan pred golom, dribla veoma lako, dobar je u deljenju asistencija i trči uzduž i popreko. Jednom rečju, pravi fudbaler – istakao je Bufon.

FOTO: STARSPORT

Masimilijano Alegri smatra da bi Argentinac bio idealno rešenje, a nakon Bufonovih pohvala sigurno je da interesovanje neprestano raste. Đanluiđi i Anhel su delili svlačionicu u redovima ekipe sa ‘Parka prinčeva‘. Problem predstavlja činjenica da Di Marija čeka ponudu Barselone, jer mu je velika želja da obuče dres Katalonaca. Ukoliko ne pojača redove Ćavijevog sastava, Juventus je najrealnija opcija za Anhela.

Di Marija je u dosadašnjoj karijeri nastupao još za Rosario Central, Benfiku, Real Madrid i Mančester junajted. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter