0
Evrokupovi

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Partizan from left Ricardo Gomes Marko Jankovic Nemanja Miletic Goran Zakaric Beograd, 30.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA MOŽE NA ZVEZDU U PLEJ-OFU ZA LŠ: Stigao je iz Izraela i potpisao trogodišnji ugovor!

Objavljeno: 20.06.22 u 19:23

Pridružiće se saigraču iz reprezentacije.

Nekadašnji fudbaler Partizana Marko Janković, završio je svoju epizodu u Hapoelu iz Tel Aviva, a sada je potpisao trogodišnji ugovor sa Karabagom. Reprezentativac Crne Gore, se tako pridružio i svom saigraču iz reprezentacije Marku Vešoviću, a njih dvojica bi u kvalifikacijama za Ligu šampiona mogli da nalete na srpskog šampiona Crvenu zvezdu.

Fudbal Super League Season 2018-2019
Partizan v Dinamo (Vranje)
Marko Jankovic (R)
Beograd, 25.11.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Klub iz Azerbejdžana je jedan od potencijalnih rivala crveno-belima u plej-ofu za najjače evropsko takmičenje, pa ova opcija nije ni malo nerealna. Janković je u Srbiji osim za crno-bele igrao i za OFK Beograd, dok je tokom svoje karijere nastupao i za Spal, Krotone, Maribor, Beitar i Hapoel.

što se tiče ekipe Karabaga, oni su u protekloj sezoni ubedljivo osvojili šampionat Azerbejdžana sa čak 19 poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Nefči.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter