0
Fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot/joveljic

SRPSKI NAPADAČ JE PONOVO HEROJ: Joveljić postigao odlučujući gol, pa podigao srpsku trobojku u Los Anđelesu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.22 u 08:48

Mladi golgeter je u odličnoj formi!

U okviru 16. kola MLS lige, fudbaleri Los Anđeles Galaksija podelili su plen sa Portland Timbersima. Utakmica odigrana u Los Anđelesu završena je rezultatom 1:1. Igrač utakmice je nekadašnji as Crvene zvezde, Dejan Joveljić, koji je u igru ušao u 32. minutu zvog povrede startera Viktora Vaskeza.

Gosti su najpre došli do vođstva u 38. minutu kada je mrežu Galaksija zatresao Čara. Portland je pokazao kvalitet koji poseduje, pa je bio značajno bolji rival u prvoj fazi susreta.

Preokrenula se situacija na terenu nakon velike pauze. Domaćin je preuzeo inicijativu i krenuo u ofanzivu. Galaksi je vršio ozbiljan pritisak na defanzivnu liniju protivnika, a to se isplatilo u samom finišu duela.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LA Galaxy (@lagalaxy)

Igrao se 88. minut kada je Arauho uputio odličan centaršut sa desnog boka, koji je ispratio Dejan Joveljić, namestio se i sa pet metara glavom loptu poslao u mrežu. Joveljić je odmah otrčao do navijača, skinuo je dres i zaviorio srpsku zastavu. Bio je to četvrti gol Joveljića na tri prethodne utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter