0
Fudbal

FOTO: FSS

ORLIĆI REMIZIRALI NA STARTU EVROPSKOG PRVENSTVA: Leković doneo bod Srbiji u poslednjim momentima! (FOTO)

Objavljeno: 19.06.22 u 19:30

Zanimljiv meč na startu.

Fudbalska reprezentacija Srbije do 19 godina, učešće na Evropskom prvenstvu u Sloveniji započela je remijem sa Izraelom. Rezultat je bio 2:2, a Orliće već za 3 dana očekuje meč druge runde protiv Engleske.

Naša selekcija je bolje startovala ovaj susret i agresivnim pristupom je povela sa 1:0 već u 8. minutu pogotkom Marka Lazetića. Taj gol kao da je malo opustio Orliće, pa je Izrael izjednačio u 17. minutu, kada je mrežu Srbije zatresao Gloh nakon greške Lekovića.

Imala je Srbija nekoliko prilika u prvom poluvremenu, da ponovo povede i odvede ovaj meč u potpuno drugom smeru, ali je rezultat nakon 45 minuta ostao 1:1.

Nakon nešto mirnijeg početka drugog dela igre i par izmena, Izraelci uspevaju da dođu do vođstva u 73. minutu. Posle stative, Lazić je uspeo da sačuva mrežu, ali se lopta odbila do Ibrahima koji je pogodio za 1:2.

Već kada su svi mislili da će susret biti završen preokretom i pobedom Izraela, izjednačenje Srbiji doneo je Leković pogotkom u 93. minutu. Knežević je tada pogodio prečku sa ivice kaznenog prostora, a onda je Leković glavom doneo bod Srbiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter