0
ATP

Filip Krajinovic Tennis-Davis Cup Team Serbia Trening Beograd, 15.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KRAJINOVIĆ PORAŽEN U FINALU: Videli smo veliku borbu – Beretini ipak prejak za srpskog tenisera!

Objavljeno: 19.06.22 u 16:41

Nastavlja se loš niz.

Srpski teniser Filip Krajinović, poražen je u finalu Kvinsa od Matea Beretinija rezultatom 2:0 (7:5, 6:4). Iako je Italijan bio favorit na ovom susretu, ljubitelji tenisa iz Srbije su se nadali da Filip može do trijumfa, no situacija na terenu je bila drugačija.

Krajinoviću je ovo peti poraz u isto toliko odigranih finala, te još nije došao do svoje prve titule u karijeri. Iako je igrao odlično u prvom setu, ravnopravno se borio sa daleko iskusnijim Beretinijem, ali nije uspeo da iskoristi svoje šanse, pa je prednost otišla na drugu stranu.

U drugom setu, Beretini je relativno rano napravio brejk prednosti koji je uspeo da sačuva do kraja meča. To se dogodilo u 5. gemu, kada je bez izgubljenog poena osvojio gem na Krajinovićev servis.

Filip se u, ispostaviće se, poslednjem gemu na meču lavovski borio, bilo je 30:30, ali je Beretini sa 2 vezana poena osvojio titulu u Kvinsu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter