1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

KERKEZ NAKON REMIJA NA STARTU PRIPREMA: ‘Ne bi valjalo da u prvoj utakmici sve funkcioniše!’

Objavljeno: 19.06.22 u 22:22

Remi na startu priprema! 

Čukarički je odigrao nerešeno u prvom prijateljskom meču protiv Celja (0:0), na pripremama u Sloveniji. Šef struke Dušan Kerkez istakao je da je bilo i dobrih, ali onih stvari koje bi trebalo popraviti u nastavku priprema.

Očekivao sam izuzetno tešku utakmicu, što je normalno za početak priprema. Vreme je bilo teško za igru, ali to svakako nije alibi. Mnogim stvarima sam zadovoljan, ali ima i dosta toga što treba da se popravi. Radimo na tome, tek je početak. Ako ovako nastavimo, siguran sam da ćemo doći do igre i forme koju priželjkujemo – kazao je Kerkez, koji je potom dodao:

FOTO: FK Čukarički

Bilo je grešaka koje mi kao stručni štab moramo da analiziramo, a igrači da poprave. Ne bi valjalo da na prvoj prijateljskoj utakmici funkcioniše sve kako treba. Odlučili smo da protiv Celja napravimo miks, već od sledeće utakmice moraćemo da pravimo ekipu koja početi prvenstvo, uz normalno, uvek dve-tri izmene. U prvom poluvremenu izgubili smo dosta lopti, svaki drugi, treći pas smo pogrešili. U drugom poluvremenu je bilo dosta bolje u tim nekim stvarima. Na nama je da radimo, iako nema mnogo vremena.

0
0

1 Komentara

  1. Druže Kerkez, nemoj sada da se pravdaš! Fudbal je sport, a u sportu se uvek ide na pobedu, sve ostalo su floskule! Imaš dobru ekipu, među najboljima u SLS, a od tebe zavisi kakve će rezultate postizati! Ako budeš sposoban kao trener, ekipa će ti igrati brzo, snažno u duelima da sve puca, sa najviše dva dodira lopte na terenu, uz brzu tranziciju i uz presing na zadnjnu liniju protivnika u poslednjih 30 m. Ako ovo sve nisi ustanju da uradiš, promeni sport! Nemoj dozvoliti sebi da budeš prosek, kao ostali treneri u SLS!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter