1
AdmiralBet ABA Liga

from left Georgios Printezis Tyler Dorsey Hassan Martin Sasha Vezenkov Kostas Papanikolaou Crvena Zvezda v Olympiacos Piraeus-Euroleague 2021/22 Beograd, 09.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

GRCI JAVLJAJU, PARTIZAN DOVODI KOŠARKAŠA OLIMPIJAKOSA: Dobro poznato lice ovdašnjoj publici!

Objavljeno: 19.06.22 u 14:24

Ponovo u ABA ligi?

Partizanovi apetiti su povratkom u Evroligu i definitivno značajno porasli. Mnogo se priča o potencijalnim pojačanjima, ali i o odlascima. Trenutno se progovara sa Matijasom Lesorom oko njegovog ostanka u redovima ‘crno-belih’, ali tim okupljen oko Željka Obradovića ništa neće prepustiti slučaju i prema pisanju grčkih medija, već su krenuli da dogovaraju pojačanja. Naime, na radaru Partizana nalazi se centar OlimpijakosaHasan Martin.

Tibor Pleiss Hassan Martin Euroleague Final4 semi final, Olympiacos – EFES, May, 19. 2022. Belgrade Serbia.
19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ovdašnja publika seća se Martina po partijama koje je pružao nastupajući u dresu podgoričke Budućnosti. Olimpijakos ne računa na njega naredne sezone, pa bi se mogao desiti povratak Martina u ABA ligu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter