0
Fudbal

Kylian Mbappe UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

EMBAPE ŽELEO DA PRESTANE DA IGRA ZA FRANCUSKU! ‘Tvrdili su da toga nije bilo!’

Objavljeno: 19.06.22 u 21:25

Ozbiljne teme!

Fudbaler PSŽ-a Kilijan Embape bio je blizu odluke da prestane da nastupa za reprezentaciju Francuske. Naime, nakon što su ‘Trikolori’ izbačeni od Švajcarske nakon izvođenja penala, Embape je kao jedan od tragičara bio izložen mnogobrojnim komentarima mržnje na društvenim mrežama, a kako je sam smatrao, savez ga nije zaštitio.

‘Sastali smo se posle utakmice. Mbape je tvrdio da mi kao Savez nismo stali iza njega posle promašenog penala i kritika na društvenim mrežama. Pet minuta smo sedeli u mojoj kancelariji, bio je jako ljut, nije hteo više da igra za Francusku. Znate kakav je on. Bio je frustriran. Kilijan je pobednik i osećao je isto što i svi mi posle eliminacije. On je odličan čovek i bolji timski igrač nego što ljudi misle.’ – rekao je Noel La Gret, inače prvi čovek Francuskog fudbalskog saveza.

Na ovo je prvo odgovorio Embape rekavši:

‘Objasnio sam mu tada da sam ljut zbog rasizma, a ne zbog penala. Ali je on tvrdio da tu nije bilo rasizma!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter