4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DA LI JE TO PARTIZAN OTKRIO NOVO POJAČANJE: Čeka se samo jedna odluka – evo ko to trenira sa crno-belima! (FOTO)

Objavljeno: 19.06.22 u 17:34

Grobari su oduševljeni.

Fudbaleri Partizana su danas na pripremama u Sloveniji odradili prvi trening u sportskom kompleksu Kidričevo. Radili su crno-beli na snazi i ubrzanju, dok je još jedan trening zakazan za 18 časova.

Ono što je oduševilo Grobare, jeste upravo slika sa početka priprema, gde je u kadru uočen Svetozar Marković. Poznato je da će crno-belima biti potreban fudbaler na poziciji štopera, a možda bi to rešenje mogao da bude 22-godišnji Marković.

Ipak, da bi se sve ostvarilo, potrebno je da se prvo završi spor sa Olimpijakosom. Naime, Marković je sakupio video dokumentaciju o mobingu u tom grčkom klubu, a kako sada stvari stoje, trebalo bi da dobije taj spor.

Samim tim, velike su šanse da bi srpski vicešampion bez obeštećenja mogao da ga dovede. Već neko vreme Marković se nalazio u Beogradu gde je održavao formu, a sada je navijače Partizana obradovalo njegovo prisustvo na pripremama.

0
0

4 Komentara

  1. Mozda to odusevljava neke lazne grobare, prave sigurno ne. Nista u vezi s ovim FK VVI (Vucelic, Vazura, Ilijev) niti sa ovim trenerom. Videcete kada pocne prvenstvo, po poseti na tribinama, koliko to sve grobare odusevljava.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si jaj…ra kada tako pričaš. Boli me uvo za ove iz uprave ali Stolica je veliki grobar i izvanredan tip, koji nas je sve zadužio, zato njemu samo maksimalna podrška!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter