2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽELI DA SE VRATI U HUMSKU: Tošić otkrio da li je nekad razmišljao da pređe u Zvezdu, a evo kakvi su mu planovi kad završi karijeru!

Objavljeno: 18.06.22 u 14:52

Njevove reči će se svideti navijačima Partizana.

Iskusni fudbaler Zoran Tošić nastupao je tokom karijere za mnogo klubova, ali timovi koji imaju posebno mesto u njegovom srcu su Partizan i CSKA iz Moskve.

Tošić trenutno nosi dres Tobola iz Katahstana, a jedan novinar upitao ga je da li je ikada razmišljao da pređe u Crvenu zvezdu ili Spartak.

– Nikada nisam ni pomišljao na Spartak ili Zvezdu, uostalom teško da sam im sada potreban. Partizan i CSKA su mi jedini u srcu, dali su mi sve u karijeri. Zato sebe vidim u jednom od ta dva kluba kad završim karijeru – jasno je poručio srpski fudbaler.

Zadovoljan je Tošić svojim igrama u Tobolu.

Bogu hvala, osećam se dobro, igram skoro svaku utakmicu za Tobol. Jedan sam od lidera tima, na skoro svakom meču dajem gol i donosim korist klubu. Imam ugovor do kraja godine, posle toga ću da vidim šta dalje. Ako me zdravlje bude služilo, kako sad razmišljam, nastaviću da igram – istakao je 35-godišnji fudbaler.

 

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter