1
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ChampionsLeague

ŠOKANTNO OTKRIĆE SA FINALA LŠ: Fudbaler Reala sve priznao – Modrić provocirao Salaha dok je tugovao nakon poraza! (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.22 u 16:48

Hrvatski as provocirao Salaha.

Nakon finala Lige šampiona, Luka Modrić je provocirao zvezdu Liverpula Mohameda Salaha, otkrio je fudbaler Reala Rodrigo Silva.

Salah je nekoliko puta isticao da bi voleo da igra protiv Real Madrida u finalu Lige šampiona, tako je i bilo, a u tom meču slavio je španski klub minimalnim rezultatom.

– Kad se finale završilo, prošli smo pored igrača Liverpula. Salah je bio pomalo tužan, a Modrić mu je rekao da proba sledeći put da osvoji trofej – kazao je Silva u podkastu Podpah u Sao Paulu.

Rodrigo je otkrio da je Salah svojim provociranjem samo dodatno motivisao fudbalere Reala.

– Kada te rival provocira, ponekad samo želiš da pobediš kako bi posle mogao da mu se rugaš. Na treninzima smo govorili jedni drugima: “Napred Salah, hajde Salah“. U našim glavama već je bilo jasno da moramo da pobedimo da bismo ismevali Salaha – rekao je fudbaler Real Madrida.


 

0
0

1 Komentara

  1. Ne razumem stvarno šta je provokativno u izjavi Salaha da želi u finalu da igra sa Realom i da želi da ih pobedi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter