0
Evroliga

Kosarka Euroleague season 2016-2017 Crvena Zvezda v Olympiacos (Athens) Georgios Printezis (L) and Marko Simonovic Beograd, 22.03.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PIREJ U SUZAMA: Printezis rekao „Zbogom“

Objavljeno: 18.06.22 u 10:06

Jorgos Printezis je završio profesionalnu košarkašku karijeru

Da život piše bajke, obistinilo se, u poslednjoj utakmici ikada u prepunoj Dvorani Mira i Prijateljstva, Printezisov Olimpijakos je pobedio najveć rivala Panatenaikos, i time osvojio titulu posle pet sezona provedenih bez trofej u Prvoj ligi Grčke.

Bilo je teško i kada je Vasilis Spanulis odlazio, iako je dobar deo karijere proveo u redovima ljutog rivala. Odlazak Printezisa je bilo ne što što je izazvalo lavinu emocija.

Navijači tima iz Pireja dobro pamte, a tek će pamtiti „pogačicu“ u finalu Evrolige protiv CSKA, kada im je doneo titulu.

Nakon utakmice Jorgos se obratio navijačima sledećim rečima:

„Hvala iz srca za sve, hvala vam za prelepih 20 godina koje smo zajedno proveli. Hvala vam što ste bili uz nas i u najtežim momentima kao i u onim najmagičnijim. Od sledeće godine ću biti sa vama na tribinama gde ću pratiti klub. Hvala vam još jednom.“

 

Klub i navijači su organozovali žurku za kraj bogate karijere Jorgosa Printezisa. Tu je bio i naš Nikola Milutinov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter