0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Filip Krajinovic (SRB) v Matteo Berrettini (ITA) Beograd, 23.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Krajinović počistio Čilića u Londonu, za pehar će igrati protiv tenisera koji ove sezone nije izgubio na travi!

Objavljeno: 18.06.22 u 19:22

Iznenađenje u Kvinsu.

Srpski teniser Filip Krajinović boriće se za pehar u Kvinsu, pošto je u polufinalu savladao Marina Čilića sa 2:0 u setovima (6:3,6:3).

Krajinović je danas blistao na terenu, igrao je fenomenalno, a za ovu pobedu trebalo mu je nešto manje od sat i po vremena.

Čilić i Krajinović sastali su se danas prvi put u karijeri, imao je hrvatski teniser pre ovog meča ulogu favorita, ali je 48. teniser sveta uspeo da napravi iznenađenje.

Finale u Kvinsu na programu je u nedelju, a preko puta Krajinovića će stajati Mateo Beretini, sjajni teniser koji je ove sezone na travi upisao osam pobeda, a nijednom nije izgubio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter