2
Domaći fudbal

(191116) -- ZENICA, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Robert Prosinecki, coach of Bosnia and Herzegovina (BiH), reacts during the UEFA EURO 2020 qualifier Group J match between BiH and Italy in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Nov. 15, 2019. Italy won 3-0. (Photo by Nedim Grabovica/Xinhua)

‘NE ZNAM DA LI JE KLUPSKI, ILI STAV SA TRIBINE’: Prosinečki iznenađem ponašanjem Delija – evo šta kaže o transparentu koji je posvećen Piksiju!

Objavljeno: 18.06.22 u 12:52

Osuđuje gest Delija.

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde Robert Prosinečki prokomentarisao je uvrede Delija na račun Dragana Stojkovića Piksija, kao i sraman transparent.

Prošlo je skoro mesec dana od finala Kupa Srbije, a na toj utakmici Delije su na severnoj tribini razvile transparent na kom je pisalo:

– Nikada nije bila tvoja, ti nikada nisi bio naš. Decenijskog potopa posle tebe, seća se svaki zvezdaš. Sayonara – pisalo je na transparentu.

Proslavljeni fudbaler smatra da to nije normalno.

– Slabo sam upućen, niti bih da ulazim u priču. Ne znam ni šta da kažem. Nije normalno! Piksi je bio predsednik, peta zvezda, legenda kluba i posle svega da ima problema sa navijačima i klubom… Opet, nije normalno. Ne bih da detaljišem, iako nemam nikakav problem – rekao je Robert za „Sport Klub“, i potom dodao:

Ne znam da li je klupski, ili stav sa tribine. Čudne se stvari dešavaju, u navijačkim grupama, pogotovo danas. I ranije je bilo svega, ali sada postaju mnogo, mnogo ozbiljnije… Navijalo se i ranije, međutim, mržnja je sve veća, zabrinjavajuća. Ne ide mi ništa u glavu, možda nisam u temi. Piksi vodi Srbiju na SP, ekipa odlično igra, uspesi za poštovanje i posle svega seletor, veličina, nema podršku. Čudno – zaključio je Prosinečki.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter