1
Košarka

Nenad Stefanovic ABA Liga, FMP-Crvena Zvezda 26.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MNOGO FAKTORA JE UTICALO: Nenad Stefanović o lošoj igri FMP-a, pa otkrio kakvo je stanje sa Nevelsom!

Objavljeno: 18.06.22 u 14:23

Pokušaće ekipa iz Železnika da u sledećem meču izgleda bolje.

Košarkaši FMP Meridiana nisu uspeli da prirede iznenađenje u prvoj utakmici finala plej-ofa KLS. Šampion ABA lige i veliki favorit Crvena zvezda bila je bolja rezultatom 110:71.

Širina u sastavu koji sa klupe predvodi trener Nenad Stefanović bila je najveći hendikep za Pantere, kao i činjenica da 44 dana nisu imali nijednu takmičarsku utakmicu.

Nakon meča, trener Pantera Nenad Stefanović rekao je da je mnogo faktora uticalo na igru njegove ekipe.

Čestitke Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Sigurno ima mnogo faktora koji su uticali da naša igra bude ovakva. Zaista dugačka pauza, odsustvo bitnih igrača i prvi ozbiljniji minuti za neke mlade igrače koji su se po prvi put našli u situaciji da igraju u novim ulogama i na novim pozicijama, a njima je potrebno vreme da sazru. To ipak nije izgovor za neke stvari koje nemaju veze sa sastavom tima. Sigurno ćemo analizirati dobro i probati u nedelju da budemo bolji. Ne doživljavam nijedan poraz tragično s obzirom da je tim mlad. Momci imaju velika očekivanja od sebe i možda nije loše kada se dogodi ovakav jedan poraz i da se nešto nauči. Imamo 48 sati da se regenerišemo i da popravimo utisak – rekao je Stefanović i potom dodao:

Mislim da smo u košarkaškim segmentima mogli mnogo bolje. Trčanje unazad, ničije lopte… To mislim da može da bude bolje. Definitivno da u razvoju svakog mladog igrača ima puno uspona i padova. Mi ih imamo podosta. Radićemo sa njima, mislim da imaju razumevanje, podršku i minute. Teren će dati odgovor na pitanje da li mogu. Brajs Džons se sigurno neće vratiti u FMP. Ništa dramatično se nije desilo. Procenili smo u zajedničkom dogovoru sa njim da je najbolje da se vrati kući i na taj način završi sezonu. Nevelsovo stanje ruke nije u najboljem stanju i dalje. Nadam se da će to biti u redu u narednom periodu i da će ostati kod nas.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter