0
Košarka

Kosarka ABA League season 2017-2018 Partizan v Buducnost (Podgorica) Head coach Aleksandar Dzikic Beograd, 04.03.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DŽIKIĆ IMA NOVI KLUB: ‘Rad, strast i hrabrost!’

Objavljeno: 18.06.22 u 23:22

Brzo je našao novi angažman!

Srpski stručnjak Aleksandar Džikić pre nekoliko dana okončao je saradnju sa ekipom Budućnosti iz Podgorice. Nije mu dugo trebalo da pronađe novi posao, jer je danas imenovan za trenera Hapoela iz Jerusalima.

‘Srećan sam što karijeru nastavljam u klubu kakav je Hapoel iz Jerusalima. Gostovao sam ovde, organizacija je uvek bila na vrhunskom niovu, a navijači su posebna priča. U ovom momentu mogu da obećam da ćemo vredno raditi, sa mnogo strasti i hrabrosti ulaziti u svaki meč, a sve sa ciljem da ostvarimo ambicije kluba i ostvarimo očekivanja navijača.’ – rekao je Džikić.

Tokom svoje bogate trenerske karijere pored Budućnosti vodio je još Beovuk, bio asistent u Minesoti, zatim Olimpiju iz Ljubljane, Krku, Lijtuvas Ritas, Partizan i Estudijantes.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter